Stažení produktu z prodeje

Praha, 19.07.2024

Společnost Linea Nivnice, a.s, stahuje z důvodu preventivní ochrany spotřebitele následující výrobek: Výrobek: Hello ovocná přesnídávka s jablky 100g uk 4m EAN: 8590014839113 s datem trvanlivosti do: 08.10.2025

Přesnídávka

V rámci pravidelných kontrol a předběžných analýz u výrobce uvedené potraviny bylo u výrobku s uvedeným DMT zjištěno nadlimitní množství reziduí pesticidů. Dle vyjádření dodavatele není zdraví spotřebitele při konzumaci běžného množství výrobku ohroženo. Výrobky s jiným datem minimální trvanlivosti nejsou dotčeny.

Společnost Kaufland Česká republika na tento problém okamžitě zareagovala a dotčený výrobek stáhla z prodeje. Výrobek mohou zákazníci vrátit v místě prodeje, kupní cena jim bude vrácena, a to i bez předložení účtenky.

Společnost Linea Nivnice, a.s,. se všem zákazníkům omlouvá za vzniklé nepříjemnosti. Pro dotazy zákazníků je k dispozici telefonní linka dodavatele 572 616 218, případně email  hello@lineanivnice.cz