Máte už všechny dárky? Kaufland spouští další věrností akci, tentokrát se značkami Ravensburger a Bugatti

Praha, 22.11.2017

Ve čtvrtek 23. listopadu 2017 startuje v síti prodejen Kaufland další věrnostní akce pro zákazníky. Znovu jde o nabídku dvou známých značek najednou. Nabídka pro děti i dospělé pomůže vyřešit i vánoční dárky.

Zákazníci si mohou tentokrát za nasbírané body vybírat ze širokého sortimentu puzzlí a her značky Ravensburger, které pobaví děti i celé rodiny. Druhá značka Bugatti zase potěší ty, co rádi cestují s praktickými a přitom noblesními zavazadly. S věrnostním programem mohou zákazníci při zakoupení výrobků ušetřit až 69 % z původní ceny produktů.

Body je možné v obou případech sbírat v období od 23. listopadu 2017 do 14. února 2018. Čerpání programu je stejné jako u předchozích věrnostních akcí, tj. za každých 100 Kč z nákupu dostane zákazník u pokladny 1 bonusový bod, který nalepí do hrací karty. Tu si může stáhnout na www.kaufland.cz nebo ji získá v prodejnách Kaufland na pokladně, informacích a u vystaveného zboží značky Ravensburger a Bugatti. Jakmile sběratel dosáhne požadovaného počtu bodů, může za zvýhodněnou cenu koupit vybraný produkt. Veškeré informace a úplná pravidla akce naleznete na www.kaufland.cz