Soutěž Řeznicko-uzenářská prodejna 2017 zná své vítěze, prodejna Kaufland opět mezi úspěšnými

Praha, 27.10.2017

V brněnském hotelu Orea Hotel Voroněž se v úterý 24. října 2017 uskutečnil slavnostní společenský večer Českého svazu zpracovatelů masa, v rámci kterého se konalo vyhlášení krajských a celostátních vítězů soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2017.

Společnost Kaufland měla znovu mezi oceněnými svého zástupce. Po prodejnách v Českém Krumlově, Sokolově, Liberci a Písku, které bodovaly v předchozích letech, se letos Řeznicko-uzenářskou prodejnou 2017 za kraj Hlavní město Praha stala prodejna Kaufland v Praze 6 na Vypichu.

Obslužný pult s masem prodejny Kaufland v Praze na Vypichu se mezi specializovanými prodejnami masa a uzenin rozhodně neztratil a utvrdil své zákazníky v tom, že kvalita masa stejně jako jeho široký sortiment jsou pro společnost Kaufland zcela zásadní.

Certifikát Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2017 převzal z rukou představitelů Českého svazu zpracovatelů masa zástupkyně oceněné pražské prodejny – vedoucí obchodního domu Kaufland Praha-Vypich pan Miroslav Vrána.

Český svaz zpracovatelů masa letos pořádal již 10. ročník této soutěže, jejímž cílem bylo ocenění a prezentace kvality sortimentu, vysokého standardu služeb, čerstvosti nabízených produktů či celkové úrovně prodeje. Hodnocení zajišťují takzvaní tajní zákazníci, kteří na základě pověření pořadatele hodnotí v daných prodejnách kritéria, například první dojem při vstupu do prodejny, šíři sortimentu, úroveň prezentace sortimentu, úroveň obsluhujícího personálu, vybavení prodejny apod.