Kaufland získal 4 ocenění Česká chuťovka

Praha, 19.10.2017

Ve čtvrtek 19. října 2017 proběhlo v Hlavním sále Senátu Parlamentu České republiky slavnostní vyhlášení výsledků 9. ročníku soutěže o Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka 2017. Plakety a diplomy, které opravňují pyšnit se značkou Česká chuťovka 2017, převzalo celkem 74 výrobců, kteří uspěli se 147 výrobky.

Hodnotitelská komise soutěže „Česká chuťovka 2017“ ocenila také 4 výrobky společnosti Kaufland Česká republika – pivo Bruncvík a 3 výrobky masozávodu Kaufland: Anglickou slaninu, Selský uzený bok a Uzenou vepřovou kýtu. V Senátu Parlamentu ČR ocenění převzali paní Renata Maierl, vedoucí oddělení Firemní komunikace a pan Pavel Orsuliak, vedoucí úseku uzených mas Masozávodu Kaufland.

Výrobky přihlášené do soutěže posuzovala hodnotitelská komise složená z nezávislých odborníků s vysokým odborným kreditem. Hlavním hodnoceným kritériem je chuť výrobku, dále jeho design a spotřebitelská využitelnost. Přihlášený výrobek musí být od českého výrobce a vyrobený v ČR.