Kaufland spouští další věrnostní akci, tentokrát se značkami Tefal a Leifheit

Praha, 13.09.2017

Ve čtvrtek 14. září 2017 začíná v síti prodejen Kaufland další věrnostní akce pro zákazníky. A jak jsou už zvyklí, opět jde o nabídku dvou známých značek najednou.  V první řadě půjde o úklid domácnosti.

Zákazníci si mohou za nasbírané body vybírat ze širokého sortimentu domácích spotřebičů značky Tefal, které pomohou s úklidem, luxy nebo žehličky. Druhá značka, Leifheit, je už sama o sobě synonymem pro chytré a efektivní úklidové produkty. S věrnostním programem mohou zákazníci při zakoupení výrobků ušetřit až 66 % z původní ceny produktů.

Body je možné v obou případech sbírat v období od 14. září do 2. listopadu 2017. Čerpání programu je stejné jako u předchozích věrnostních akcí, tj. za každých 100 korun z nákupu dostane zákazník u pokladny 1 bonusový bod, který nalepí do hrací karty. Tu si může stáhnout na www.kaufland.cz nebo ji získá v prodejnách Kaufland na pokladně, informacích a u vystaveného zboží značky Tefal a Leifheit. Jakmile sběratel dosáhne požadovaného počtu bodů, může za zvýhodněnou cenu koupit vybraný produkt. Veškeré informace a úplná pravidla akce naleznete na www.kaufland.cz