Kaufland odstartoval pořad o vaření na STREAM.CZ

Praha, 18.09.2017

Od začátku září vysílá internetová televize STREAM.CZ nový pořad S kuchařem u plotny. Ve spolupráci se společností Kaufland mohou diváci sledovat šéfkuchaře Pražského kulinářského institutu Zdeňka Marcína, který představí rychlé poctivé recepty, jednoduché na přípravu.

Zdeňka Marcína diváci znají z pořadu Kuchař ví, na kterou nyní šéfkuchař ve spolupráci s Kauflandem navazuje. Pan Zdeněk Marcín patří mezi kulinářské špičky České republiky. Pořad Kuchař ví nabízel návody na kuchařské základy, jako je příprava jíšky či krájení cibule. V pořadu S kuchařem u plotny mohou diváci tyto znalosti uplatnit v praxi, připravena je pro ně v tuto chvíli 1. řada s 25 díly. Každý týden ve čtvrtek bude vysílán jeden díl.

„Cílem je ukázat, že příprava kvalitního jídla je opravdu snadná a v podání Zdeňka Marcína navíc zábavná,“ vysvětluje tisková mluvčí společnosti Kaufland, Renata Maierl. „Veškeré potřebné suroviny najdete v sortimentu prodejen Kaufland. Naše internetové stránky navíc pod jednotlivými recepty nabízí možnost přidat nákupní lístek, který vám automaticky uloží potřebné ingredience do přehledného seznamu, podle kterého pak v Kauflandu rychleji nakoupíte,“ doplňuje Renata Maierl.

„Mou snahou je přilákat k plotně co nejvíce lidí. V dnešní uspěchané době roste obliba donášky rychlých a hotových jídel a kultura domácí kuchyně se trochu vytrácí. Rád bych ukázal, že uvařit něco opravdu dobrého se dá i jednoduše a v krátkém čase,“ říká Zdeněk Marcín.

Veškeré recepty z pořadu jsou k nalezení na www.kaufland.cz