Kaufland k 1. srpnu 2017 opět navyšuje mzdy svým zaměstnancům

Praha, 10.07.2017

Společnost  Kaufland Česká republika navyšuje od 1. 8. 2017 mzdy zaměstnanců na provozních pozicích, v logistice a v masozávodu.

Společnost Kaufland patří k největším zaměstnavatelům v České republice. K dnešnímu dni zaměstnává na různé typy pracovních úvazků více než 19 tisíc lidí. Reaguje proto na situaci na trhu práce a svým zaměstnancům v prodejnách a také v centrálních skladech a v masozávodu navyšuje mzdy od 1. 8. 2017 v průměru o 1 000 Kč až 3 000 Kč hrubého měsíčně včetně smluvně garantovaného mzdového vývoje až na dva roky dopředu.

Práce našich zaměstnanců si velice vážíme a kromě navýšení mezd rozšiřujeme i naše benefity. Vzhledem k tomu, že zaměstnáváme velké množství žen, umožňujeme práci na kratší úvazek, aby ženy mohly lépe skloubit práci a rodinu. K mzdovému ohodnocení pak nabízíme nadstandardní příplatky za noční směny, až 5 týdnů dovolené, 13. mzdu pro zaměstnance na nevedoucích pozicích, důkladné zaškolení a návazné firemní vzdělávání, kartu Multisport a řadu dalších.

Jednotlivé prodejny, masozávod i centrální sklady také disponují budgetem, který je primárně využíván na společné akce zaměstnanců. Od dubna letošního roku mají naši zaměstnanci na nevedoucích pozicích k dispozici stravenky, které mohou využít pro oběd v restauraci, ale také pro nákup v našich prodejnách,“ říká Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland.

Kaufland dbá také na pohodlí a komfort svých zaměstnanců. Postupně proto rozšiřuje a modernizuje zázemí pro zaměstnance svých prodejen. Tým dané prodejny si sám vybere ze tří možností barevnou variantu, do které se pak všechny prostory jednotně ladí. Společenská místnost, jídelna i šatny jsou nyní otevřenější a vzdušnější. Pro všechny je k dispozici plně vybavená kuchyň, moderní sociální zařízení, wi-fi a mnoho dalších věcí pro příjemný odpočinek.