Kaufland spouští další věrností akci, opět se dvěma značkami najednou, Carlson Filson a Hurvínek

Praha, 15.06.2017

Ve čtvrtek 15. června 2017 začíná v síti prodejen Kaufland další věrnostní akce pro zákazníky. Zákazníci si již zvykli, že jde hned o dvě značky najednou. Tentokrát si přijdou na své majitelé motorových miláčků a děti. Zákazníci si mohou za nasbírané body vybírat ze širokého sortimentu potřeb pro motoristy značky Carlson Filson. Děti i jejich rodiče pak ocení spíše druhou nabídku, a to hračky, hry, puzzle či CD s motivem a hlasem Hurvínka a jeho rodiny. S touto nabídkou mohou všichni ušetřit až 60 % z původní ceny produktů.

Body je možné v obou případech sbírat v období od 15. června do 23. srpna 2017. Čerpání programu je stejné jako u předchozích věrnostních akcí, tj. za každých 100 korun z nákupu dostane zákazník u pokladny jeden bonusový bod, který nalepí do hrací karty. Tu si může stáhnout na www.kaufland.cz nebo ji získá v prodejnách Kaufland na pokladně, informacích a u vystaveného zboží značky Carlson Filson nebo Hurvínek. Jakmile sběratel dosáhne požadovaného počtu bodů, může za zvýhodněnou cenu koupit vybraný produkt. Veškeré informace a úplná pravidla akce naleznete na www.kaufland.cz